Irrottelua Tarkkaillaan huumorin kuolemaan kiireettömästi

Perjantai pilalle 3 - Putinin Saatana

  • Kuvalähde: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SS-9_Scarp_R36.jpg
    Kuvalähde: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SS-9_Scarp_R36.jpg

Nytten Yle kertoo Putinista ja hänen Saatanastaan, ettei kantomatkasta ole tietoa. Jos uuden mannertenvälisen ohjuksen kantomatka onkin vähän yli maapallon ympärysmitta, niin sehän on vaaraksi kaikille. Korostus sanalla kaikille.

Ettei menisi ihan pelotteluksi, niin ydinaseettomassa Suomessa voimme luottaa ensiksikin meidän rauhantahtoiseen ulkopolitiikkaamme. Toiseksi voimme luottaa Putiniin Suomen ystävänä. Ja ennen muuta voimme luottaa länsituuleen, joka puhaltaisi ydinsaasteet Suomesta myös itään, niin että Pietarikin jouduttaisiin evakuoimaan. Kukapa sitä haluaisi?

Jaa, että mitenkä tämä kuuluu vapaa-aikaan? No siten, että jos Saatana osuu kohdalle, niin vapaa-aika loppuu ja varmasti menee perjantaikin pilalle.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minua sitten harmittaa, kun jotkut liittävät niin turkasen pieniä kuvia artikkeliinsa, vaikka kuvankäsittely on keksitty.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ehkä Murphyn laki toimii, se ohjus kiertää maapallon ympäri ja osuu samaan paikkaan mistä lähtikin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tätähän minä vähän uumoilinkin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Torjumattomissa oleva ydinkärkiohjus" lienee Putinin versio Reaganin "Tähtien Sodasta", jolla Neuvostoliitto tuhottiin.

Tulee kuitenkin mieleen miksi Putin tuollaista noin mahtipontisesti julkisuudessa hehkutti?

Kyse täytyy olla sisäpolitiikasta - kansan tuesta ennen vaaleja, mutta ehdottomasti myös nuoleskelusta valtion militäärihaukkoihin päin. Toisin sanoen: Putinin asema ja ote Venäjän sisäpolitiikassa ei ole niin aukoton kuin ulospäin näyttää. Myös voidaan päätellä, että Venäjän kollektiivisessa sentimentissä vallitsevat kovat militaristiset arvot, koska niitä tukemalla katsotaan voitavan saavuttaa suosiota.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Saatanan parannettu painos" kuulostaa joltain, joka kulkee edelleen ympäriinsä sorkat kopisten mutta ei enää kärvennä iankaiken vaan tekee jotain pikku jäyniä: panee sokeria bensatankkiin, juo oluet jääkaapista tai kaappaa facebook-tilin ja vaihtaa profiilikuvaksi sen 3-vuotiaana otetun kylpykuvan.

Myönnän etten lukenut Ylen juttua otsikkoa pidemmälle, puhuttiinko siinä jostain ihan muusta?

Jaa, nyt kurkkasin. Tosiaan, mitä järkeä on rakentaa ohjus jonka kantomatka on YLI maapallon ympäryysmitan? Vähintään sen kannattaisi olla tuhovoiman verran alle.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Tosiaan, mitä järkeä on rakentaa ohjus jonka kantomatka on YLI maapallon ympärysmitan?"

- Ei kai mitään, mutta maailmaahan hallitaan nimenomaan vähällä järjellä. Toinen esimerkki oli taannoinen nokittelu ydinpommien laukaisumekanismeilla: Kim sanoi että hänellä on "nappi", mutta Trump vastasi oman nappinsa olevan "suurempi".

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Se on alun perin tehty FOBS-järjestelmää varten.

https://fi.wikipedia.org/wiki/FOBS

Käyttäjän TarjaKaltiomaa kuva
Tarja Kaltiomaa

Pelätäänkö tällä palstalla, että tulee maailmanloppu, jota näin vahvasti kaivataan, vai pelätäänkö, ettei tule maailmanloppua?

Valokuvienkin avulla nähdään avaruudesta kuvia, joiden mukaan tähtiä (lue aurinkokuntia) on useita. Omaan maailmaansa ihmisen kuuluu uskoa. Jospa se kestää näitä voimanmittelöitä jo, varsinkin maailma ja maailmanrauha. Sen puolesta jo moni tekee työtä.

Tämän blogin suosituimmat