Irrottelua Tarkkaillaan huumorin kuolemaan kiireettömästi

Perjantai pilalle 4 - Tukea P-Korean ohjustuotannolle

  • Perjantai pilalle 4 - Tukea P-Korean ohjustuotannolle
  • Perjantai pilalle 4 - Tukea P-Korean ohjustuotannolle

Kävin ostamassa rantasandaalit EU-alueelta. Ostaessani huomaisin valmistusmaan olevan P-Korea, mutta ostin silti. Yritin pettää itseäni ajatuksella, että täytyyhän niidenkin saada rahaa ruokaan, vaikka olinkin melko varma, että rahoitukseni suuntautui P-Korean ohjustuotannon tukemiseen. Toisaalta, niitähän on koelaukauskia päätynyt siellä omiin kaupunkeihin, että ehkäpä tästä on sittenkin hyötyä pienelle ihmiselle jossain kaukana?

Kun sitten koekäytin hankkimiani rantasandaalejani, arvelin saaneeni selville, miksei ihmset enempi pakene P-Koreasta. Kyse voi olla kävelykelvottomista sandaaleista, joilla ei voi paeta mihinkään.

Koska tästä menee kumminkin perjantai pilalle, niin ajattelin sen verran sääliä lukijoitani, että julkaisin tämän vasta iltapäivällä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Todennäköisempää on, että sandaalien alkuperämaa on Kiina.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tarkemmin tarkasteltuna näin taitaakin olla. Lyhenne tarkoittaakin Kiinaa. Kiinan ohjustuotannon tukeminen on ihan OK. Nyt helpotti, kiitos Tuomo.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Rupesin katselemaan sitä itse tuotetta sillä silmällä, että onpas simppeli bulkkiläpökäs, ja että jossain varmasti noita tulee tehtaasta ulos tahtiin kaksi paria sekunnissa. Sitten googletin "PRC":n, ja kansantasavaltanahan Kiinakin itseään edelleen pitää. Voi olla että pohjoiskorealainen versio rantasandaalia olisi narua ja paperia, hand made.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #3

Juu, P-Korea on DPRK, Democratic People's Republic of Korea, on tullut vastaan kiinalaisten lehtien englanninkielisissä versioissa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #4

Made in China on tuttu minullekin erilaisista tuotteista. Tuo lyhenne ei.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset