Irrottelua Tarkkaillaan huumorin kuolemaan kiireettömästi

Hyvää Joulua kaikille k...

Jos joku on törmännyt perjantai pilalle -pläjäyksiini, niin tämä on vähän samasta puusta. Ettei kannata lukea pitemmälle, jos pelkää, että joulu menee pilalle. Eikä ehkä muutenkaan. Huonon huumorin entisenä tai lopettelevana harrastajana jatkan.

Vitsihän menee selittämällä pilalle, mutta jos selitys on huono, niin sittenhän sitä vasta pilalla ollaankin. Joka tapauksessa Ville Rannan pilapiirros meidän perussuomalaisten jouluntoivotuksesta sisälsi yhden vitsityypin. Toivotus "HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE suomalaisille heteroseksuaaleille valkoihoisille konservatiiveille" käänsi sanan "kaikille" merkityksen melko päinvastaiseksi. Hyvää Joulua kaikille -toivotushan on tavallinen ja vilpittömästi kaikkia tarkoittava. En tiedä, keksikö Ville Ranta tuon itse, mutta ainakin se oli minulle uusi tapa toivotella joulua "kaikille". Vanha vitsihän ei niin naurattaisikaan. Se on sitten toinen juttu, että Rannan pilapiirros julkaistiin Kaikki mukaan -yhdistyksen lehdessä.

Hyvää Joulua kaikille kansallismielisille -toivotus sattui silmiini, oliisiko ollut Suomi24-palstoilta. Siinä sitä on huonoa huumoria ehkä tosissaan. Hyvää Joulua kaikille kusipäille -toivotus ei toimisi samalla tavalla vitsikkäänä. Ehkä siksi, ettei siihen jää uskottavaa mahdollisuutta, että joku oikeasti toivottaisi tuolla tavalla. Ville Ranta toivottikin Paskaa Joulua muille. Sekään ei ole irrallisena edellistä kummempi, mutta tiedossa olevien "muiden" kautta siihen löytynee huumoria.

Hyvää Joulua kaikille koko maailmassa!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Keksitpäs nyt monisäikeisen merkityksen tuiki tavalliselle toivotukselle. Siis hyvää joulua.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Rannan piirros kai on esimerkki siitä, että oivallus puuttuu, mutta piirros on silti väännettävä vaikka väkisin.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Risto, hoi; Ville Ranta on hieman samanlainen ilmiö kuin tuo kokkarinaapurisi, jolla on hienot bemarit ja joka on "sen perusteella ja omasta mielestään hieman parempi kuin sinä ja vaimosi. Upea tunne, siis hänellä!

Tuollaisen ylimielisyyden syy on lähtöisin ihkasamasta, surkeasta suolammesta; ainoana erona siinä, että nuo toiset ("oikeistolaiset") kehuvat surkealla materiallaan kuin vastaavasti toiset ("vasemmistolaiset") yhtä surkealla erinomaisuudellaan ja inhimillisyydellään..Puntit tasan, eller hur?

"Itse olen mainio ihminen, mutta nuo muut melkoisesti perseestä...". Näin vasemmiston ja oikeiston ympyrä sulkeutuu vallan kauniisti.

Tämän blogin suosituimmat